Selectline logo

Over ons

Sportveldbelijning

Selectline is uw betrouwbare en persoonlijke partner in kwalitatief hoogstaande sportveldbelijning en belijningsmachines. We zijn volkomen nauwkeurig, spot on the mark met overeenkomsten, ondersteuning, kwaliteit en duurzaamheid!

Betrouwbaar

Lumiforte ontwikkelt en produceert al meer dan 30 jaar sportveldbelijning in Europa. Zowel onder private label als in ons eigen merk. We hebben onze eigen onderzoek & ontwikkelings- en productiefaciliteiten in Nederland, Frankrijk en Canada. Dit houdt de levertijden kort en garandeert een consistente topkwaliteit van de lijn. Elke productie batch wordt gecontroleerd door onze eigen kwaliteitscontrole en samples worden opgeslagen voor toekomstig gebruik.

Persoonlijk

Wij geloven in een persoonlijke no-nonsense aanpak. Klanten kunnen rekenen op onze overeenkomsten en leveringen. Wij streven naar de beste kwaliteit in dienstverlening en onze producten, zowel het Selectline merk als de privé labels. We zijn enthousiast, gedreven en gepassioneerd in het opbouwen en onderhouden van een optimale samenwerking met onze klanten. We zijn er trots op dat we internationaal bedrijf zijn met onze wortels in Nederland en Frankrijk. Ons team is gepassioneerd door sport en we zijn teamspelers.

Contacteer ons

Wilt u iets over ons weten? De beste manier is om contact met ons op te nemen; laten we eens kijken of we waardevolle partners voor elkaar kunnen zijn.

Werken bij Selectline

Wij zijn sterk groeiend en erg ambitieus. Heb je interesse om bij te dragen aan deze groei? Kijk eens op onze vacature pagina of neem contact op met Sjoerd Broos.

Jo de Win

Account Manager Belgium

Sjoerd Broos

Commercial manager line marking

Dimitri Daeseleire

Account Manager Belgium
Copyright © 2024 Lumiforte. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram