Selectline logo

Selectline Webshop

Selectline is uw betrouwbare en persoonlijke partner in kwalitatief hoogstaande sportveldbelijning en machines.
Ga naar bestellen

Sportveldbelijning

Belijningsverf voor uw sportveld!
Wij bieden verschillende sportveldbelijning aan. De Selectline belijningsverf is onder te verdelen in verschillende categorieën met elk zijn eigen eigenschappen. Onze kant- en-klaren verven staan voor kwaliteit en gemak. De sportveldbelijning uit de Selectline Ready lijn bespaart tijd, is veilig voor het milieu en staat bekend om het lage verbruik! Het is niet nodig om deze belijningsverf te verdunnen met water. Dit assortiment is geschikt voor alle sporten die op natuurgras worden gespeeld.
Naar belijningsverf
Belijningsverf

Selectline levert o.a. aan:

In elke wedstrijd moet je scoren

Over Selectline

Selectline ontwikkelt en produceert al meer dan 30 jaar sportveldbelijning in Europa. Zowel onder privé label als ons eigen merk. We hebben onze eigen onderzoek & ontwikkelings- en productiefaciliteiten in Nederland, Frankrijk en Canada. Dit houdt de levertijden kort en garandeert een consistente top kwaliteit van de lijn. Elke productie batch wordt gecontroleerd door onze eigen kwaliteitscontrole en samples worden opgeslagen voor toekomstig gebruik.

Productdemo aanvragen?

Geïnteresseerd in onze producten en wenst u een demonstratie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze product specialisten.
Afspraak maken
Copyright © 2024 Lumiforte. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram